Fællesskab men vis fællesskab

Har du tænkt over hvad det er for et fællesskab du er med i og om det passer ind til dine behov og ønsker……..

Vi skubbes tilbage på flere og flere områder og det er ikke bare med få årtier, men med 100 år ad gangen

Skal jeg skubbes tilbage i tiden vil jeg også selv vælge hvordan jeg skubbes tilbage i tiden

Tiden er helt sikkert klar til forandringer. Der har været mange forandringer igennem de sidste mange hundrede år

Hvad gavner det vi der er på stigens nederste trin klamre os til at være en del af de andres fællesskab, når vi hver dag skal leve i vrede, bekymring og med følelsen at vi alligevel er udenfor og hele tiden går i angst for at blive smidt ud af fællesskabet. osv…..

Hvem er det som står på stigens nederste trin, jo det er de lavest lønnede, de syge, de ledige, de unge og dem på pension uanset alder

Min frihed til at leve billigt og kunne nyde mit liv på denne jord uden at skulle tænke på en masse som kun giver mig bekymringer og gør mig bange. Jeg vil leve et liv som er godt for mit helbred med en stille og rolig hverdag uden stress

Mine naboer må gerne være hjemløse, syge, ledige, pensionister og unge. Mangfoldighed med plads til alle på hver sin måde og med alt det som følge med når man er et menneske

Jeg vil have råd til mad til frisk mad og grønsager, men jeg ønsker ikke overflod. Mad som er hjemmelavet og ikke fremstillet på en fabrik og pakket ind, så man ikke kan se eller læse, hvad det indeholder

Livet ser jeg fem til er en selvstændig bolig, men hvor jeg ved hvem naboen er og så jeg aldrig kommer til at føle mig ensom eller være bange for at dø uden nogen finder mig. Et sted hvor jeg selv kan vælge venner fra og til alt efter mine behov. Plads til at udfolde sine interesser evt. i fællesskab med andre som har samme interesser. Et sted hvor der er plads til både børn og voksne, store som små, skæve eller lige, brede og smalle og høje som lave

Det vigtigste for for os mennesker er vores helbred og et fællesskab som passer til os. Placeringen i landet har ingen betydning, så snart du har oplevet fællesskabet. Vi er et lille land, hvor vi stort set kan komme fra den ene ende til den anden ende af landet på 2-3 timer, så afstand er uden betydning

Så vi søger andre som også har det på samme måde, så skriv til mig, hvis du også gerne vil leve i frihed e-mail: udvalg@hjaelptilhjaelp.dk

Vi skubbes tilbage på flere og flere områder og det er ikke bare med få årtier, men med 100 år ad gangen. Vi er nogle som mener det er på tide til at stå af toget og tage en beslutning. Det er også en nødvendighed at der gøres noget, hvis vi ikke skal se flere hjemløse som er i alle aldre også pensionister. Vi som er længst ned på stigen kan ikke blive ved med at betale de dyre huslejer og andet

Jeg som bisidder for Behandl os ordentligt jeg ser i min hverdag, hvor jeg står ved siden af de mennesker som er længst nede på samfundets stige. Det er folk som af en eller anden grund er på offentlig ydelse. Det kan være kortvarig som langvarig. Den behandling disse mennesker får enten det er fordi deres sager trækker i langdrag eller sagen køre i rute stiftesvis mellem kommunen og Ankestyrelsen gang efter gang

Første gang jeg møder disse mennesker så ser de rimeligt godt ud trods sygdom eller andet, men langsomt skænker de og efter 2-4 år er disse mennesker slet ikke til at kende. De ændre udseende og karakter og deres helbred er i den grad forværret. Deres sag har sat sine spor og det kan deres helbred ikke klare i længden. Flere og flere borgere ophobet en vrede, angst og andet som i den grad ikke er godt for borgernes helbred. Mange tager skade psykisk, så selv den mest velfungerende ikke mere kan tale sin egen sag og da økonomien er træng, så ses det også på påklædningen. Mange begynder at bure sig inde og lever for nedrullede gardiner og ender nogle gange med diagnosen angst. Alt sammen fordi vi har et ”fællesskab” som kun fungerer for dem på arbejdsmarkedet, så længe det vare

Hvilken form for liv ville du vælge,
– et liv som nu gælder om at nå at tjene mest muligt og ikke mindst bare finde et job uanset om det koster at du af og til går ned med stress
eller
– du kan leve et liv simpelt ud fra små midler, men får til gengæld ro og fred til at føle du lever i harmoni med din krop
Tænk over det og vælger du også dit og dit helbred frem for stress, så skriv til udvalg@hjaelptilhjaelp.dk